Penyes loteria Euromillones

Ara pots jugar en vàries modalitats de penyes a través de l'acreditada i prestigiosa gestora de loteria en línia Ventura24, filial de Tipp24, que ofereix tres modalitats per jugar en grup, la Penya Euromillones, Penya 100x1 i penya Rompebotes (només per a Pots que superin els 100 Milions d'euros). En registrar-te descobriràs la comoditat de poder jugar en Penya sense que se't passi cap sorteig.

Penya Euromillones

La Penya Euromillones és una forma de jugar en grup al sorteig d'Euromillones que se celebra cada divendres i on participen diversos països europeus. A través d'aquesta penya pots participar en el sorteig amb un conjunt de jugades que es comparteixen entre vàries persones, jugant simultàniament cents de jugades per pocs diners i multiplicant les teves possibilitats de guanyar un Premi Milionari.

Aquesta Penya Euromillones que ofereix Ventura24, seguirà jugant-se exclusivament en el sorteig dels divendres, fins que en el mes de juny es portin a terme les corresponents modificacions en l'estructura de la penya per incloure les combinacions de jugades per ambdós dies (dimarts i divendres). De moment es mantenen totes les apostes al divendres i concentren els seus esforços en un sol dia.

En unir-te al grup a la Penya Euromillones jugaràs 120 combinacions. Aquesta Penya inclou tant jugades simples com múltiples d'Euromillones amb la compra de cada participació.

La Penya Euromillones és composta de 3 seccions, la suma de combinacions de la qual puja a 120.

Secció 1: Jugarà 83 combinacions formades per 1 jugada múltiple de 6, una múltiple de 7 i una múltiple de 8.

Secció 2: Jugarà 36 combinacions simples. Totes les apostes d'aquesta secció són diferents. Es juguen tots els números i totes les seccions.

Secció 3: 1 aposta individual, perquè juguis els teus números preferits. Pots participar amb la suggerida o modificar-la al teu gust.

Els premis generats per les combinacions jugades en cada penya es repartiran entre els membres de cada secció de la següent forma:

Secció 1: Els premis obtinguts en aquesta secció es repartiran a parts iguals entre 100 participants.

Secció 2: Els premis obtinguts en aquesta secció per les apostes d'Euromillones es repartiran a parts iguals entre 50 participants.

Secció 3: Els premis obtinguts per la seva aposta individual seran íntegres per a tu.

Penya 100x1 Euromillones

A través de la Penya 100 x 1 d'Euromillones podràs jugar en grup en els sortejos de Loteria Euromillones que se celebren els dimarts i divendres. Amb aquesta forma de joc, comparteixes jugades entre vàries persones multiplicant així les teves possibilitats d'obtenir un premi Milionari.

Ara pots escollir a quants sortejos d'Euromillones jugar, si desitges abonar-t'hi i cada quants sortejos es renovarà la teva participació. Una manera senzilla d'augmentar les teves oportunitats de guanyar en el sorteig de l'Euromillón.

Jugant en grup a la Penya 100x1 d'Euromillones jugarás 100 combinacions. Per cada participació adquirida, optaràs al pot corresponent d'Euromillones amb la teva aposta individual (triant els 7 números que més t'agradin: 5+2 estrelles) i a més amb 99 combinacions més de 99 jugadors més.

Una participació de la Penya Euromillones 100x1 és composta de 2 parts:

La teva aposta individual: Una jugada simple per al sorteig del divendres d'Euromillones. Aquesta jugada es compartirà amb 99 persones més. Podràs omplir més combinacions simples comprant més participacions de la Penya.

Les apostes dels altres: 99 apostes individuals que els altres participants de la Penya 100x1 compartiran amb tu.

Les combinacions de números que generin premi es repartiran de la següent forma:

Si la teva combinació individual obté algun tipus de premi, el 50% el rebràs de forma íntegra. L'altre 50% es repartirà entre els altres 99 participants. Aquesta forma de repartiment assegura que sempre que algun participant de la Penya obté un premi, aquest repercuteixi en els altres.

Exemple:
1. Jugues en un sorteig en el qual el pot està en el seu mínim (15.000.000 €).
a.) Si la teva combinació individual de números obté premi de primera categoria, ¡guanyes automàticament 7.500.000€!
b.) Si la combinació encertant de primera categoria NO és la teva, els 7.500.000€ es reparteixen entre els altres 99 participants (tu inclòs). ¡Rebràs aproximadament 75.757€!

Els premis seran ingressats en el teu compte privat de client setmanalment, el dia laborable següent a la celebració del sorteig d'Euromillones del divendres.

Penya Rompebotes

La Penya Rompebotes d'Euromillones és una forma de jugar en grup a sortejos d'Euromillones extraordinaris que se celebrin al llarg de l'any, és a dir, quan els pots siguin iguals o superiors a 100.000.000 €.

Jugant en grup a la Penya Rompebotes d'Euromillones, jugaràs un total de 5000 APOSTES. Aquesta nova Penya inclou tant jugades simples com múltiples amb la compra de cada participació, combinant-les sempre amb totes les possibilitats d'estrelles d'Euromillones.

La Penya Rompebotes d'Euromillones és composta de 7 seccions, que sumades fan un total de 5000 apostes. Totes les seccions es divideixen entre 1.000 participants.

Secció 1: Jugaràs 504 apostes formades per 2 jugades múltiples de 10 números i 2 estrelles.

Secció 2: Jugaràs 756 apostes formades per 2 jugades múltiples de 9 números i 3 estrelles.

Secció 3: Jugaràs 504 apostes formades per 3 jugades múltiples de 8 números i 3 estrelles.

Secció 4: Jugaràs 882 apostes formades per 7 jugades múltiples de 7 números i 4 estrelles.

Secció 5: Jugaràs 1800 apostes formades per 20 múltiples de 6 números i 6 estrelles.

Secció 6: Jugaràs 550 apostes formades per 10 múltiples de 5 números i totes les estrelles.

Secció 7: Jugaràs 4 apostes simples.

Quant puc obtenir?: premis Penya Rompebotes

Els premis que es generin de les combinacions jugades en cada penya es repartiran entre els membres de cada secció, en funció dels resultats obtinguts del sorteig corresponent d'Euromillones.

En totes les seccions que componen la Penya Rompebotes d'Euromillones, els premis que s'obtinguin es repartiran a parts iguals entre 1000 participants, per aquesta raó aquesta penya se celebra amb pots superiors a 100 milions d'Euros, perquè tinguis moltes més opcions d'aconseguir una bona suma jugant en grup a l'Euromillón.


Resultats de la Loteria europea d'Euromillones.

 • Ara pots jugar de manera individual o en Penya a l'Euromillón

  Gaudeix de més oportunitats en grup o fes la teva aposta individual d'Euromillones, sortejos milionaris dimarts i divendres. No deixis passar l'oportunitat de realitzar els teus somnis i juga a l'Euromillón en línia de forma còmoda i segura.

  juga a l'Euromillón
 • Jugar en Penya

  Ara disposes de diferents opcions per jugar en grup a la loteria Euromillones. Aquesta opció et permet participar en els sortejos setmanals amb un conjunt de jugades que es comparteixen entre vàries persones, jugant cents de jugades simultàniament per pocs diners i multiplicant les teves possibilitats de Guanyar un premi Milionari.

  Segueix llegint »
 • Como es juga a l'Euromillón

  Informació sobre les bases del joc, funcionament i normes que regulen aquesta Loteria. Mètodes senzill i múltiple, sortejos setmanals d'Euromillones, categories i repartiment de premis, pot mínim garantit. Tota la informació necessària per jugar a l'Euromillón i optar a premis milionaris.

  Segueix llegint »
 • Estadístiques i Premis de la loteria Euromillones

  Descobreix els grans premis repartits per la loteria Euromillones des dels seus orígens al febrer de 2004. Estadístiques de les majors recaptacions i Pots d'Euromillones repartits durant aquests anys.

  Mantén-te informat dels resultats de la loteria més gran d'Europa, on participen els països de França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Àustria, Bèlgica, Regne Unit, Suïssa i Espanya. Tots els dimarts i divendres premis milionaris,

  Segueix llegint »